Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Ingen verksamhet är starkare än sin svagaste länk, så därför är vi extremt noggranna med vilka företag vi samarbetar med, så att alla våra länkar är så starka som möjligt. Oavsett om det gäller byte av däck, eller köp av nya däck och fälgar, så kan du vila tryggt i att du alltid får marknadens bästa service och produkter när du kommer till oss på Nya Ringservice.

Michelin

Även de som inte äger en bil, eller någonsin har behövt köpa nya, eller byta, däck, vet att Michelin är ett däckmärke. Tillsammans med Good Year, Dunlop och Continental är Michelin världsledande när det gäller däck – ett hundraprocent säkert kort för den som vill köra tryggt på vägarna.

Tigar ingår i Michelinkoncernen, men är mer anonymt. Köper man Tigar så får man superb kvalitet till lite bättre pris.

Kleber är ett annat alternativ som man kan satsa på om man vill ha lite billigare kvalitetsdäck. Även Kleber är en del av Michelinkoncernen. Kleber var först med att framställa slanglösa däck, år 1951, så det är ett pålitligt val minst sagt.

Goodyear

Goodyear är ett amerikanskt däckföretag, grundat så tidigt som 1898. I samma klass som Michelin levererar Goodyear suveräna däck för den som bara nöjer sig med det bästa.

Continental

Ytterligare ett kvalitetsdäck som de flesta känner igen. Continental är tyskägt och verksamheten har sitt huvudsäte i Hannover. Förutom däck framställer Continental även en rad andra bilkomponenter.

Andra däck

Bland andra däckmärken du kan komma över hos oss finns såväl svenskproducerat som japanskt och sydkoreanskt, såsom Gislaved, Falken Tire och Kumho Tires.

Fälgar

Vi erbjuder även försäljning av fälgar och satsar även i denna kategori såklart på bästa tänkbara kvalitet. Hos oss hittar du bland annat fälgar från Special Fälgar, OCL Brorssons Fälgspecialisten och Svenska Fälg.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer.

Vi välkomnar alla

Alla bilägare i Malmö är välkomna till oss på Nya Ringservice. Vi har stor erfarenhet av allt från mindre bilar till större, och såväl dyra, flotta bilar som äldre, billigare modeller mottar fulländad service hos oss.


(Lämna tom)

Blanda inte däck

Det är förbjudet enligt lag att blanda sommardäck med vinterdäck och det är likaså förbjudet att blanda dubbade med odubbade vinterdäck. Alla däck på en bil ska vara av samma typ och de bästa två av de fyra däcken ska sitta på bakhjulen.