Om oss

Om Nya Ringservice

Stort engagemang och hög kompetens

Vi som arbetar på Nya Ringservice är erfarna och kompetenta däckspecialister med stor passion för allt som rör bilar. Vi tar emot din bil med stort engagemang och ger den alltid bästa tänkbara service. Vi tar också stor hänsyn till dina behov och erbjuder ett brett spektrum av däck och fälgar för att matcha dem.

Det är ett stort ansvar byta däck och på andra sätt att serva bilar, dessa fordon är lika ovärderligt användbara som de är livsfarliga om de inte fungerar som de ska. Det är förstås ditt ansvar som bilägare att se till att din bil får den service den behöver – och när den behöver – men sedan är det vårt ansvar att se till att servicen lever upp till de höga krav som ställs för säker trafik.

Som bilägare kan du känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för service hos oss.

Tillgänglighet för alla

Nya Ringservice finns på två ställen i Malmö, med en verksamhet vid Dalaplan och en ute på Limhamn. Våra två verkstäder kompletterar varandra perfekt och erbjuder alla som bor i staden närhet till en sann däckspecialist.

Det är just tillgänglighet som är vårt ledord, vi vill nå ut till alla som förstår vikten av att ha bra däck på sin bil, och att byta däck i tid. Eftersom Malmö är en storstad så är yta ofta ett problem och därför är vårt däckhotell en uppskattad tjänst. För att däcken ska leva längre behöver de god miljö även när de inte används.

Vi välkomnar alla

Alla bilägare i Malmö är välkomna till oss på Nya Ringservice. Vi har stor erfarenhet av allt från mindre bilar till större, och såväl dyra, flotta bilar som äldre, billigare modeller mottar fulländad service hos oss.


(Lämna tom)

Blanda inte däck

Det är förbjudet enligt lag att blanda sommardäck med vinterdäck och det är likaså förbjudet att blanda dubbade med odubbade vinterdäck. Alla däck på en bil ska vara av samma typ och de bästa två av de fyra däcken ska sitta på bakhjulen.